Antagningspoäng för Kulinarisk kock och måltidskreatör vid Örebro universitet

Örebro universitet →

Höstterminen 2023

Antagningspoäng — HT2023

UrvalBIBIIHPSABF
Urval 1*****
Urval 2*-**-

Höstterminen år 2023 hade Kulinarisk kock och måltidskreatör vid Örebro universitet antagningspoängen .

Ingen jämförelsedata tillgänglig för andra universitet.

Förklaring av urvalsgrupper: BI: Gymnasiebetyg utan komplettering
BII: Gymnasiebetyg med komplettering
HP: Högskoleprovet
SA: Sen anmälan
BF: Studieomdöme från folkhögskola

Åldersfördelning — HT2023

IdTypNamnHogskola_universitetAnmalningsalternativAntagningsomgangUrvalAntagna_under_25Reserver_under_25Antagna_25_34Reserver_25_34Antagna_over_34Reserver_over_34
12816ProgramKulinarisk kock och måltidskreatörÖrebro universitetORU-69300HT2023aldersfordelning_urval160030090
16561ProgramKulinarisk kock och måltidskreatörÖrebro universitetORU-69300HT2023aldersfordelning_urval230012030

Åldersfördelning för Urval 1

Under 25 år

Mellan 25-34 år

Över 34 år

Åldersfördelning för Urval 2

Under 25 år

Mellan 25-34 år

Över 34 år

UrvalAntagna under 25Reserver under 25Antagna 25-34Reserver 25-34Antagna över 34Reserver över 34
Urval 1 60 0 30 0 9 0
Urval 2 30 0 12 0 3 0

Könsfördelning — HT2023

IdTypNamnHogskola_universitetAnmalningsalternativAntagningsomgangUrvalAntagna_manReserver_manAntagna_kvinnorReserver_kvinnor
12816ProgramKulinarisk kock och måltidskreatörÖrebro universitetORU-69300HT2023konsfordelning_urval1590400
16561ProgramKulinarisk kock och måltidskreatörÖrebro universitetORU-69300HT2023konsfordelning_urval2280170

Könsfördelning för Urval 1

Antagna

Reserver

Könsfördelning för Urval 2

Antagna

Reserver

UrvalAntagna mänReserver mänAntagna kvinnorReserver kvinnor
Könsfördelning för Urval 1 59 0 40 0
Könsfördelning för Urval 2 28 0 17 0

Reserver & Antagna — HT2023

IdTypNamnHogskola_universitetAnmalningsalternativAntagningsomgangUrvalAntagnaReserver
12816ProgramKulinarisk kock och måltidskreatörÖrebro universitetORU-69300HT2023reserver_antagna_urval1990
16561ProgramKulinarisk kock och måltidskreatörÖrebro universitetORU-69300HT2023reserver_antagna_urval2450

Reserver & Antagna för Urval 1

Reserver & Antagna för Urval 2

UrvalAntagnaReserver
Reserver & Antagna för Urval 1 99 0
Reserver & Antagna för Urval 2 45 0

aldersfordelning_sokande — HT2023

IdTypNamnHogskola_universitetAnmalningsalternativAntagningsomgangUrvalSokande_under_25Sokande_25_34Sokande_over_34
8276ProgramKulinarisk kock och måltidskreatörÖrebro universitetORU-69300HT2023aldersfordelning_sokande1104817

konsfordelning_sokande — HT2023

IdTypNamnHogskola_universitetAnmalningsalternativAntagningsomgangUrvalSokande_manSokande_kvinnor
8276ProgramKulinarisk kock och måltidskreatörÖrebro universitetORU-69300HT2023konsfordelning_sokande10471

generell_statistik_sokande — HT2023

IdTypNamnHogskola_universitetAnmalningsalternativAntagningsomgangUrvalSokande_forsta_handSokande_totalt
8276ProgramKulinarisk kock och måltidskreatörÖrebro universitetORU-69300HT2023generell_statistik_sokande77175

Statistik över sökande — HT2023

Åldersfördelning

UrvalSökande under 25Sökande 25-34Sökande över 34
Urval 1 & 2 110 48 17

Könsfördelning

UrvalSökande mänSökande kvinnor
Urval 1 & 2 104 71

Generell statistik

UrvalSökande första handSökande totalt
Urval 1 & 2 77 175

Höstterminen 2022

Antagningspoäng — HT2022

UrvalBIBIIHPSABF
Urval 1***956*
Urval 2*****

Höstterminen år 2022 hade Kulinarisk kock och måltidskreatör vid Örebro universitet antagningspoängen 956 i urvalsgrupp SA för Urval 1.

Ingen jämförelsedata tillgänglig för andra universitet.

Förklaring av urvalsgrupper: BI: Gymnasiebetyg utan komplettering
BII: Gymnasiebetyg med komplettering
HP: Högskoleprovet
SA: Sen anmälan
BF: Studieomdöme från folkhögskola

Åldersfördelning — HT2022

IdTypNamnHogskola_universitetAnmalningsalternativAntagningsomgangUrvalAntagna_under_25Reserver_under_25Antagna_25_34Reserver_25_34Antagna_over_34Reserver_over_34
3219ProgramKulinarisk kock och måltidskreatörÖrebro universitetORU-69200HT2022aldersfordelning_urval178334281
7004ProgramKulinarisk kock och måltidskreatörÖrebro universitetORU-69200HT2022aldersfordelning_urval240013020

Åldersfördelning för Urval 1

Under 25 år

Mellan 25-34 år

Över 34 år

Åldersfördelning för Urval 2

Under 25 år

Mellan 25-34 år

Över 34 år

UrvalAntagna under 25Reserver under 25Antagna 25-34Reserver 25-34Antagna över 34Reserver över 34
Urval 1 78 3 34 2 8 1
Urval 2 40 0 13 0 2 0

Könsfördelning — HT2022

IdTypNamnHogskola_universitetAnmalningsalternativAntagningsomgangUrvalAntagna_manReserver_manAntagna_kvinnorReserver_kvinnor
3219ProgramKulinarisk kock och måltidskreatörÖrebro universitetORU-69200HT2022konsfordelning_urval1752454
7004ProgramKulinarisk kock och måltidskreatörÖrebro universitetORU-69200HT2022konsfordelning_urval2400150

Könsfördelning för Urval 1

Antagna

Reserver

Könsfördelning för Urval 2

Antagna

Reserver

UrvalAntagna mänReserver mänAntagna kvinnorReserver kvinnor
Könsfördelning för Urval 1 75 2 45 4
Könsfördelning för Urval 2 40 0 15 0

Reserver & Antagna — HT2022

IdTypNamnHogskola_universitetAnmalningsalternativAntagningsomgangUrvalAntagnaReserver
3219ProgramKulinarisk kock och måltidskreatörÖrebro universitetORU-69200HT2022reserver_antagna_urval11206
7004ProgramKulinarisk kock och måltidskreatörÖrebro universitetORU-69200HT2022reserver_antagna_urval2550

Reserver & Antagna för Urval 1

Reserver & Antagna för Urval 2

UrvalAntagnaReserver
Reserver & Antagna för Urval 1 120 6
Reserver & Antagna för Urval 2 55 0

aldersfordelning_sokande — HT2022

IdTypNamnHogskola_universitetAnmalningsalternativAntagningsomgangUrvalSokande_under_25Sokande_25_34Sokande_over_34
3144ProgramKulinarisk kock och måltidskreatörÖrebro universitetORU-69200HT2022aldersfordelning_sokande1305414

konsfordelning_sokande — HT2022

IdTypNamnHogskola_universitetAnmalningsalternativAntagningsomgangUrvalSokande_manSokande_kvinnor
3144ProgramKulinarisk kock och måltidskreatörÖrebro universitetORU-69200HT2022konsfordelning_sokande11484

generell_statistik_sokande — HT2022

IdTypNamnHogskola_universitetAnmalningsalternativAntagningsomgangUrvalSokande_forsta_handSokande_totalt
3144ProgramKulinarisk kock och måltidskreatörÖrebro universitetORU-69200HT2022generell_statistik_sokande91198

Statistik över sökande — HT2022

Åldersfördelning

UrvalSökande under 25Sökande 25-34Sökande över 34
Urval 1 & 2 130 54 14

Könsfördelning

UrvalSökande mänSökande kvinnor
Urval 1 & 2 114 84

Generell statistik

UrvalSökande första handSökande totalt
Urval 1 & 2 91 198